Wimbledon Village

The magnificent redevelopment of a modern family house. Major groundworks beneath an existing double garage were undertaken in order to construct a self-contained annex. This was just one part of a highly technical design and build scheme. In addition, London House created a significant extension, completed major groundworks as part of a considerable garden redesign and completed a substantial redevelopment of the existing house. Thoughtful internal redesign combined with our well-known attention to detail, produced a unique and special residence repurposing existing spaces to create a bespoke and personalised property. Our skilled craftsmen helped to create a personalised and unique finish, specifically designed to the clients’ exact requirements.

Project Details

Location: Wimbledon