New Forest

London House worked closely with our client to sympathetically redesign and upgrade this property. The stunning seaside residence, located in the New Forest, required full restoration and development. In addition, whilst maintaining the traditional external appearance, we developed the garages into contemporary studio accommodation with additional storage and landscaped the large grounds.

Sustainability was extremely important in this project, rubble from demolition works, soil excavation and organic waste were all recycled and re-used. Our adaptable team lived and worked on site and had to manage a range of weather conditions from gale force winds and high tides, to the sea defences being breached, submerging the surrounding area under water.

Project Details

Location: New Forest