West Putney (Project 2)

Appointed as the main contractor for the full refurbishment of this stunning home, originally constructed in 1999, the house was designed by an architect to sympathetically blend with the period properties in the surrounding conservation area. The house was in need of modernisation and reconfiguration to match the current owners' requirements. London House introduced the architect to the project, and in conjunction with the owner we produced interior designs.

 

The project included opening up the ground floor to create a stunning kitchen dining, family area at the heart of the home, complete with underfloor heating. A bespoke cinema room was created by our in-house joinery team as well as a beautiful master bedroom, bathroom and dressing room suite. We also redesigned and installed a further three bathrooms. Bespoke joinery was created by our team throughout from wardrobes and eves storage, to studies, bedroom shelves and vanity units. The house was redecorated inside and out from top to bottom and all windows replaced whilst bi-fold doors created a lighter and a more modern look and feel to the house. The garden was re-landscaped and a new terrace created for al fresco dining, whilst the addition of a garden studio gave a wonderful all year-round external space. To be completed in Early 2021.